Capacitant els Estudiants: Tallers de Primers Auxilis al Col·legi Pla dels Vinyes de Santa Coloma de Cervelló

Durant els últims dies, el col·legi Pla dels Vinyes de Santa Coloma de Cervelló ha acollit una sèrie de tallers de primers auxilis específicament dissenyats per als alumnes del 5è i 6è curs de primària. En aquests tallers, els estudiants han tingut l’oportunitat d’aprendre habilitats vitals que poden fer la diferència en situacions d’emergència. Amb una combinació de teoria i pràctica, els participants han adquirit coneixements sobre com respondre a situacions comunes, com aturades cardíaques, ferides i altres lesions. Aquests tallers no només han dotat els alumnes amb coneixements pràctics, sinó que també han fomentat un sentiment de responsabilitat i preparació per afrontar els reptes imprevistos que poden sorgir a la vida quotidiana.