Tallers de primers auxilis el col·legi Colònia Güell de Santa Coloma de Cervelló per a alumnat de 5è curs de primària

Recentment, el col·legi Colònia Güell de Santa Coloma de Cervelló ha organitzat una sèrie de tallers de primers auxilis destinats als alumnes de 5è curs de primària. Durant aquests tallers, els estudiants han tingut l’oportunitat d’adquirir coneixements i habilitats fonamentals en situacions d’emergència. Amb una combinació d’explicacions teòriques i pràctiques, els participants han après com respondre de manera adequada davant de situacions comunes, com ferides, aturades cardíaques i altres eventualitats. Aquests tallers no només han proporcionat als alumnes una formació essencial en primers auxilis, sinó que també han promogut la confiança i la seguretat en ells mateixos per afrontar situacions d’emergència.