Facebook Youtube Instagram Smart Baby Fundación Smart-Baby

Galeria


28/11/23- 30/11/23 Els dies 28 i 30 de novembre es van realitzar dos tallers en la Llar d’ Infants El Ginyol a Begues per a professorat.
Gràcies a l’alumnat per la seva empatia i a l’ajuntament de Begues per una vegada més, la seva confiança.
27/11/23- 29/11/23 Els dia 27 i 29 de novembre s’han realitzat 3 tallers de primers auxilis per a gent gran de La Colònia Güell i Santa Coloma i en el casal de joves Ca Carletes.
En aquests tallers va debutar el nostre futur formador LEO GRAN GARCÍA.
Moltes GRÀCIES, crack!!
27/10/23 Un any més al costat de l’associació Fem Camí al teu Costat en la celebració del dia internacional del TDAH.
Sergi i Virgili van impartir coneixements de Primers Auxilis a més de 120 nenes i nens.
Gràcies a Trini Capdevila per estar al nostre costat.
25 i 26/10/23 Hem realitzat 2 jornades amb 6 tallers per a la GENT GRAN en el centre cívic Frederic Mompou de Castelldefels com a col·laboració amb l’ajuntament del municipi.
Gràcies a les alumnes i alumnes que han estat molt aplicats.
Al tinent alcalde «Nico» Cerpa i la la regidora de salut Pakita Cruz per la confiança dipositada en aquesta associació i al personal del centre pel tracte rebut.

25 i 26/10/23 Visita als cursos de P5 d’infantil i 5è i 6è curs de primària del col·legi Pla dels Vinyes de Santa Coloma de Cervelló dins del conveni de col·laboració amb l’ajuntament del municipi.
Més nenes i nens aprenent Primers Auxilis.
16/10/23 Col·laboració amb l’ajuntament de Castelldefels en el dia MUNDIAL de la RCP.
Més de 100 persones (persones majors, pares, mares i nens) han rebut formació de reanimació cardio pulmonar i obstrucció de la via aèria en víctimes adultes i nens petits. Els tallers han estat impartits per Toni, Sergi, Raúl, Virgili, Pau i Mateu.
Agraïm la col·laboració del nostre company i amic Mateu Galiano que va passar a visitar-nos i va acabar col·laborant com un docent més.
Esment especial a l’ equip de docents que malgrat la pluja van estar al 100 x 100… com sempre.
Gràcies a l’ajuntament de Castelldefels, especialment al seu tècnic de Protecció Civil el senyor Javier Delgado i a la seva mà dreta Fran pel seu suport incondicional.

GRÀCIES a la CIUTADANIA de Castelldefels per la seva participació.
15/10/23 Avui hem estat convidats per l’associació PETITS MAPAAD en el dia de la Conscienciació sobre la mort Gestacional, Perinatal i Neonatal en Sant Vicenç del Horts.
Sergi i Virgili han donat xerrades sobre reanimació cardio pulmonar i ennuegada en adults, lactants i bebès.
Bon treball nois¡¡
05/10/23 Presentació i segon aniversari de l’ Associació. GRÀCIES, GRÀCIES i GRÀCIES
26/09/23 Taller de Primers Auxilis per a l’associació Cuidant de Tu a Sant Boi de Llobregat
24/09/23 Col·laboració en la RETT RACE a Sant Boi de Llobregat.
23/09/23 Curs de Suport Vital Bàsic i DEA.
Més persones «anònimes» que ajudaran a salvar una vida…
07/09/23 Reportatge realitzat als membres de ADEVIC, Ramón Cos, president i Xavier Martínez, educador viari de la Policia Local de Sant Boi de Llobregat.

27/06/23 Col·laborant amb la GENT GRAN en la Fundació Marianao dins del projecte Marianao TéCor a Sant Boi de Llobregat.
AKTUA, sempre al costat de les entitats santboianas

10/06/23 Celebració del dia internacional del MEDI AMBIENT SALUDABLE convidats pel excmo ajuntament de Sant Vicenç dels Horts. Com sempre, un plaer col·laborar amb les entitats de la ciutat

21/05/23 Cobertura sanitària en la Cursa Popular Cirera Trail 2023 a Santa Coloma de Cervelló acompanyant a la nostra família de AV de Protecció Civil.
AKTUA al costat de l’esport colomí

09/05/23 Toni va realitzar una xerrada sobre l’ús del desfibril·lador semi automàtic ( DESA) en el centre cívic Vista Alegre a Castelldefels, Barcelona, en memòria del company CRISTÓBAL DÍAZ NAVARRO, acompanyat dels seus familiars, amics i coneguts.
Gràcies a Gloria Torrecillas i Javier Candela per la seva amistat i confiança.

28/04/23 Sessió matinal de Primers Auxilis per a 3r i 4t d’ESO del col·legi La Seda de Barcelona al Prat de Llobregat, Barcelona, dins del marc de col·laboració amb el centre per a la divulgació de primers auxilis per a alumnat i professorat.
Un col·legi més cardio protegit…
Una vegada més, donar les gràcies al Ampa i al professorat del centre per la seva enorme col·laboració.
Un alumnat MAGNÍFIC…

27/04/23 Jonatahn Martínez, responsable del projecte ELIGE VIDA destinat a la sensibilització de l’ús de drogues en adolescents, debuta en la Fundació Maria Auxiliadora dins del marc de col·laboració amb l’ajuntament de Sant Vicenç del Horts. AKTUA enfront de les drogues.

21/04/23 Cobertura sanitària en la trobada de diables del Baix Llobregat en la Colònia Güell de Santa Coloma de Cervelló.
Gràcies a l’ajuntament del municipi per la seva confiança i com sempre a Protecció Civil per la seva complicitat.
17/04/23
Gaby, Niko i Lluis, van donar set tallers de Primers Auxilis per a P5 (La Maleta Q Cura) i per a 1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è de primària en el col·legi LA SEDA DE BARCELONA al Prat de Llobregat.
Quan unifiquen forces la direcció d’un col·legi amb l’AMPA, el resultat és aquest…
La setmana que vinent… Secundària…13/04/23
El nostre company el metge Lluis Roka, ha donat un taller sobre accidents pediàtrics per a mares i pares en Llar d’ Infants Rojas Feliu a Santa Coloma de Cervelló dins del marc de col·laboració amb l’ajuntament del municipi.28/03/23. Presentació del SISTEMA d’IMMOBILITZACIÓ PEDIÀTRIC d’EXTRICACIÓ ( S.I.P.E.) Fira d’entitats de la salut.15/03/23.Entrevista a l’ex jugador de la NBA i F.C. Barcelona AUDIE NORRIS, realitzada al Palau Blaugrana de Barcelona.
Gràcies al departament de premsa del F.C. BARCELONA i especialment al seu responsable, el senyor Kasky per tractar-nos tan bé, a Dolores Couceiro, la nostra còmplice i com no a Audi per fer-nos tan fàcil la nostra passió i ajudar-nos a difondre els PRMEROS AUXILIS.

Interview with the former NBA player and F.C. Barcelona AUDIE NORRIS, held at the Palau Blaugrana in Barcelona. THANKS to the press department of the F.C. BARCELONA and especially to its manager, Mr Kasky for treating us so well, Dolores Couceiro, our accomplice and as not to Audi for making our passion so easy and helping us spread the PRMEROS AUXILIOS.15/03/23. Taller de primers auxilis per a la ciutadania de Santa Coloma de Cervelló dins del marc de col·laboració amb l’ajuntament per a tenir un municipi cardio protegit.
Imma Márquez, co fundadora i secretària de l’associació ha presentat el taller conjuntament amb la regidora de sanitat, la senyora Jessica Muñoz i Rodríguez.
L’equip docent ha estat format per Imma, Virgili i Lluís.